Hissin kutsuminen KONE Flow -sovelluksella

KONE Flow -mobiilisovelluksella voit kutsua hissin kulkemaan ennalta määritetyn reitin tai asettaa kerrokset manuaalisesti.

1. Avaa KONE Flow.
    2. Valitse KONE Flow -aloitusnäytössä vierityspyörillä reitti, jonka haluat hissin kulkevan, ja valitse sitten Kutsu hissi.
      Voit myös käyttää ennalta määritettyä reittiä.
      Huomautus: Jos hissejä on useita, valitse ensin hissi, jonka haluat kutsua. Voit valita suosikkihissisi näkymään aloitusnäytössä.
      KONE Flow näyttää hissikutsun tilan sekä sen, mikä hissi sinut noutaa.
    3. Jos haluat muokata aiemmin määritettyä reittiä, paina sitä pitkään.
      Valitse lähde- ja kohdekerrokset vierityspyörillä ja valitse sitten Vahvista.

Tiettyjen hissien kutsutoiminnon käyttöönotto ja käytöstäpoisto

Jos rakennuksessa on useita käytettävissä olevia hissejä, voit valita, mitkä hissit näkyvät KONE Flow -aloitusnäytössä.

1. Avaa KONE Flow.
    2. Napauta KONE Flow'n vasemmassa yläkulmassa olevaa Tili-kuvaketta.
    3. Valitse SIJAINNIT-kohdasta rakennus, jota haluat muokata.
    4. Valitse HISSIN ASETUKSET -kohdassa Suosikkihissit.
    5. Valitse niiden hissien valintaruudut, jotka haluat näyttää KONE Flow -aloitusnäytössä, ja poista muiden hissien valintaruutujen valinnat.
      Huomautus: Sinun on valittava vähintään yksi hissi.